Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Ruben ja Harman kartano" by Netta Walldén " Book PDF Kindle ePub Free

Ruben ja Harman kartano

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Ruben ja Harman kartano
  • Author : Netta WalldĂ©n
  • Release Date : January 12, 2012
  • Genre: Fiction,Books,Kids,Young Adult,Crime & Mystery,
  • Pages : * pages
  • Size : 2739 KB

Description

Ruben ratkoo Saarnilaakson mysteereitÀ jÀlleen! Humoristisen vauhdikas kertomus sÀrkyneistÀ unelmista, menneisyydenvirheistÀ ja anteeksiannosta.

Jokin outo tunne, vÀrinÀ ilmassa, aavistus.
TarkkasilmÀinen Ruben huomaa heti Lehtikujan epÀilyttÀvÀn kulkijan: sinapinkeltaiseen sonnustautunut pyylevÀ herra on kuin tipahtanut toisesta maailmasta. Poliisien saamattomuuteen kyllÀstynyt donitsilÀhetti Ruben sieppaa Ratkaisemattomien tapausten mapin. Kohta hÀn sotkeutuu siskonsa Lisan kanssa varsinaiseen rikosvyyhtiin, jossa osallisina on niin turhautuneita kirjakauppiaita, lapsensa kadottaneita muusikoita, notkeita mannekiineja kuin nÀppÀriÀ juuresvarkaitakin.

Mutta ratkeaako Saarnilaakson pitkÀikÀisin mysteeri, ja huomaako kostoa kihisevÀ herra Harma kohtalokkaan haksahduksensa ennen kuin on liian myöhÀistÀ?
Netta Walldénin esikoisromaani Ruben ja rouva Mallamudin tapaus (2011) otettiin ihastuneesti vastaan. Saarnilaakson mysteerien itsenÀinen jatko-osa on humoristisen vauhdikas kertomus sÀrkyneistÀ unelmista, menneisyyden virheistÀ ja anteeksiannosta.


Books Free Download "Ruben ja Harman kartano" PDF ePub Kindle